vrijdag 23 december 2011

KERSTFEEST

Na vele weken zagen, schuren en verven, zijn wij nu klaar om Het Kerstfeest te gaan vieren...
We zijn druk geweest met onze kerstbomen. En het leuke is, dat ze door heel Nederland verspreid staan! Op dit moment is er een kerstboompje op reis naar Hoorn, zodat hij ook nog vòòr de Kerstdagen neergezet kan worden.
Iedereen heeft zijn boompje op zijn eigen manier versierd. De één hangt er niets in, een ander schreef dat ze hem versierd heeft met rood en witte versiering, en weer een ander geeft hem een witte creatie.


Wijzelf hebben natuurlijk ook onze eigen boom!
Voor het eerst hebben we een boom gemaakt van 2 meter hoog! Hij staat binnen te pronken, en als we hem helemaal willen laten opvalllen, gooien we de verlichting in de 'flikkerstand'. Maar dit houden we niet lang vol... Het lijkt dan net één groot reclame-object!
Toch is het leuk om je huis te versieren...
Ieder jaar verbazen wij ons weer hoeveel Nederlanders hun creativiteit openbaar maken als het gaat om de Kerstversiering. Je ziet van àlles! 
Maar ook wij kunnen het niet laten, en maken deze donkere dagen daarom extra sfeervol.



Buiten in een heel oud sleetje staat Pim zijn lievelingsboompje. Gemaakt van zelf gezocht sprokkelhout. Wie weet, wordt dit ons nieuwe project volgende jaar...
Maar nu gaan we eerst genieten van de komende Kerstdagen. Al die bomen, bling-bling, en kerstversiering valt in het niet bij het Echte Feest van Kerst!
Wij hopen dat iedereen een ongelooflijk fijn, gezegend en een sfeervolle Kerst heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten